Tuesday, January 18, 2011

Tips Pencawawang TNB 2

Saya masih ingin mengulas tajuk ini kerana:-
  1. Tidak mahu bekalan elektrik TNB sentiasa dijadikan alasan kelewatan projek
  2. Tiada yang mustahil di dalam dunia sekiranya kita mempunyai keinginan.

Relevan ataupun tidak 'statement' di atas,.... saya dah mula 'push' kontraktor.

  1. Dah order clean agent system ?
  2. Surat cas sambungan yang saya kasi hari tu..cepat2 lah pi bayar..
  3. Trenches dah inspect... betul, tunggu apa lagi..proceed!
  4. Kalau nak special color untuk bangunan TNB...hantar proposal cepat!
  5. Jangan lupa...pintu FRP.
  6. Attached building type..kena ada exaust fan, selain daripada clean agent.
  7. Nasib baik dia tak mintak epoxy paint untuk lantai..haha.
  8. Signage?.. order sekarang pun tak guna.

2 comments:

Hafiz Tahir said...
This comment has been removed by the author.
Hafiz Tahir said...

Betul dh..kata deme..ambe kena kejor gitu jgk...hahahaha